Visio paremmasta unesta! Esittelyssä Univisio.

Uni Showroomin verkkokaupassa on useita tuotteita Jämijärveläiseltä Univisiolta. Tuotteet ovat ansainneet Avainlippu-tunnuksen ja siitä on tehty ihan mainoskin. 
Tästä pääset mainosvideoon:
Tehdas kertoo sivuillaan itsestään seuraavasti: Univisio Oy on korkealuokkaisten kotimaisten makuuhuone- ja sisustustekstiilien valmistaja. Suunnittelun lähtökohtana on tuotteiden ainutlaatuinenmukavuus, helppohoitoisuus ja turvallisuus. Tuotteissamme on Avainlippu-tunnus.
Tästä pääset suoraan Univision tuotteisiin:
Ehkä suurin yksittäinen yksityiskohta Univision tyynyissä on se, että ne kaikki ovat 60°C vesipestäviä. Tämä johtuu varmasti paljolti siitä, että tehdas tekee paljon tuotteita erilaisille laitoksille ja silloin tyynyn ja peiton pestävyys on erityisen tärkeässä roolissa. Tyynyissä ja peitoissa on toki paljon muitakin hyviä ominaisuuksia, joten klikkaa edellä olleesta linkistä ja valitse mieluisin.
Tämä seuraava ei kyllä liity nukkumiseen sitten pätkääkään, mutta on ihan pakko laittaa se tähän, koska Univisio on Jämijärveltä. Jos joku paikkakunta pystyy listaamaan 100 hyvä asiaa omasta kunnasta niin se esittelyn ansainnut: 100 hyvää asiaa Jämijärvestä, olkaa hyvä!