Muutto unelman ja urheilun perässä. Maijan ajatuksia Rovaniemeltä.

Uni Showroom on tukenut pienellä summalla Maijan urheilua jo pidemmän aikaa ja kuulin kesällä Maijalta, että nyt otetaan ensimmäiset isot askeleet urheilun ja unelman eteen.

Muutto kotoa pois ja uudet ympyrät ovat varmasti nuoren naisen elämän suurimpia muutoksia. Halusin auttaa Maijaa tässä asiassa ja toimitin hänelle sängyn ja siihen parhaat mahdolliset petivaatteet, jotta ei tarvitsisi tästä osa-alueesta murehtia mahdollisten muiden asioiden lisäksi. 

Maija ilahdutti meitä kaikkia avaamalla hieman tämän muutoksen taustoista ja tämän hetken fiiliksiään alla olevassa tekstissään.

Kaikkea hyvää Maijalle elämään ja urheiluun Rovaniemelle!

 

Syysterveiset Rovaniemeltä!

 

Enpä olisi uskonut muutama vuosi sitten, että asuisin Rovaniemellä. Tein alkusyksystä rohkean valinnan ja muutin kolme viikkoa sitten pohjoiseen, pääosin urheilun takia. Kyllästyin Ähtärissä siihen, että kaikki treenit oli tehtävä yksin ilman treenikavereita ja valmentajia. Nyt saan onneksi harjoitella porukassa valvovien silmien alla.

 

Nämä viikot ovat menneet todella nopeasti täällä Lapissa. Pääasiassa tämä on ollut uusiin asioihin totuttelemista. Olin pari vuotta sitten täällä lukiovaihdossa, joten tärkeimmät paikat ovat entuudestaan minulle tuttuja. Monet eivät välttämättä haluaisi asua 547 kilometrin päässä kotoa. Ei se minullekaan ole ollut helppoa, mutta välillä elämässä täytyy tehdä isoja valintoja ja uhrauksia.

 

Muuton lähestyessä havahduin siihen, että tarvitsen uuden sängyn. Se hoitui nopeasti Tatun kautta ja bonuksena sain Greenline-malliston peiton ja tyynyn Hehkun lakanoissa. En meinannut malttaa vaihtaa kolmen viikon käytön jälkeen Hehkun lakanoita toisiin, koska ne ovat niin pehmeät ja miellyttävät verrattuna muihin lakanoihin. Pussilakanasta tuli heti lempparini, koska peitto pysyy lakanan sisällä harmaan yksityiskohdan ansiosta.

 

Greenlinen keskilämmin peitto on mielestäni lämmin ja se soveltuukin hyvin tulevaan talveen. Nyt käytössäni oleva keskikorkea tyyny on paras, mitä minulla on tähän asti ollut. Se on muhkeampi kuin aikaisemmin käytössäni ollut Juhla-tyyny.

 

Tällä hetkellä ilmastonmuutos on isosti otsikoissa ja puhutaan jopa ilmastoahdistuksesta. Tyynyt, peitot ja lakanat eivät pysy ikuisuuksia hyvinä, joten niitä täytyy päivittää silloin tällöin. Jos uuden ostaminen ahdistaa, kannattaa valita Greenlinen ympäristöystävälliset tuotteet. Sen myötä saadaan jatkossakin ihailla Suomen kaunista luontoa.

 

 

Hyvää loppusyksyä kaikille!😊
- Maija