Kuinka paljon tyyny painuu pään alla?

Voitko sinä asiakkaana tietää verkkokaupassa, kuinka paljon tyyny painuu sinun pään alla? Erittäin todennköisesti et.

Esittelen teille mittalaitteen, jolla tulemme mittaamaan kaikki perinteiset tyynyt ja ilmoittamaan painumisen jokaiselle tyynylle. Mittalaitteessa on lasinen ihmisen päätä erittäin paljon muistuttava mittaväline. Painoa tällä lasipäällä on 4,1 kiloa. Se vastaa keskiarvoa niistä tuloksista joita olemme saanut puntarilla.

Pään punnitseminen on tapahtunut kovalla alustalla selällään maaten ja puntari takaraivoin kohdalla. Nyt tietysti herää ajatus, että tyynyhän ei sängyssä ole kovalla alustalla... Totta. Emme vaan saaneet puntaria toimimaan pehmeällä alustalla. Pointtihan tässä testissä ei ole se, että kuinka monen gramman tarkkuudella mittari vastaa oikean pään painoa, vaan se että mittauksessa pään paino on kaikille tyynyille sama. Vertailu tapahtuu siis eri tyynyjen välillä. 

Tämän mittauksen jälkeen sinun ei enää tarvitse miettiä ja aprikoida tekstistä ilmaisun - pehmeän kohdalla, että mitähän pehmeys tarkoittaa, kun sitä vertaa toisen tyynyn samaa pehmeä ilmaisuun. Katso tyynyn painumisprosentti.

Mitä suurempi prosentti niin sen enemmän tyyny joustaa eli on "höttöisempi". Suuri prosentti ei tarkoita, että tyyny olisi huono. On nukkujia, jotka haluavat tyynyn joka on matala, hengittävä ja todella pehmeä, silloin suuri painumisprosentti on erittäin hyvä vaihtoehto. Pieni painumisprosentti kertoo, että sisusmateriaali pystyy kannattelemaan hyvin nukkujan pään painoa. Yleensä arvokkaammissa tyynyissä on hieman matalampi painumisprosentti. Seuraa meitä facessa, instassa ja täällä verkkokaupassa, niin saat lisää tietoa mittauksesta.

Uni Showroom kertoo, tutkii ja testaa, jotta voit valita juuri sinulle sopivan tuotteen. Tervetuloa mittaamisen mielenkiintoiseen unimaailmaan. 

Tästä tyynyihin jotka on jo mitattu:

Future-tyyny, Figure-tyyny, Form-tyyny