Greenline. Niitä tehdään nyt!!! Suomessa, tottakai

Tässä hieman kuvaa kuinka Greenline-malliston tuotteita valmistuu Lennolin tehtaalla. Hyvin usein tällaiset valmistuskuvat ja videot ovat kuvattu Suomen rajojen ulkopuolella. Varmasti monessa tapauksessa kuvaajan on mahdollisti pitänyt miettiä kuvakulmat tarkkaan, jotta olosuhteet eivät näkyisi kuvissa. En tarkkaan tiedä onko näin, koska omat tuotemallistot Uni Showroomissa valmistetaan aina Suomessa.

 

Pyysin Lennol Oy:n johtajalta Pirjolta, että saisin kuvamateriaalia Jalasjärven tehtaalta, kun meidän tuotteita valmistuu. Muutaman minuutin päästä kuulin, että kuvaukset ovat käynnissä. Ja nyt materiaali meidän kaikkien nähtävillä. Kiitos Pirjo ja Lennol!

 

-

Videolla näkyvä ammattilainen saa työstään kunnon palkan. Hänen ei tarvitse tehdä työtään henkensä uhalla ja eikä pelätä pomojaan. Hän pystyy vaikuttamaan omaan työhönsä ja työnantaja haluaa pitää hänestä huolta. Greenline ja Hehkun tuotteissa lukee: Valmistetaan vastuullisesti. Kun valitsemme kotimaisen tuotannon, valitsemme samalla myös vastuullisen valmistuksen.

 

-

Aika tarkalleen tasan viikko ja kaikki Greenline ja Hehkun tuotteet ovat tilattavissa verkkokaupastamme. Nähdään siellä.

Mukavaa syksyn jatkoa!