Tää on mun juttu! Emman tarina

Terveiset Tampereelta.

Nyt alkaa olla muutama kuukausi siitäkun ollaan vaihdettu maisemaa tänne Tampereelle. Jotenkin jopa tuntuu hullulta, että tänne lähdettiin. Taakse jäi itseltäni kuitenkin kotiympäristö, unelmatyöpaikka, perhe ja ystäviä. Noh onneksi ei nyt tän kauempana olla

 


Muuton syynä oli puhtaasti nyrkkeily. Kunnon valmennus, treenimahdollisuudet ja tietenkin se itsensä kehittämisen halu. Omat haaveet veivät mennessään ja onneksi olenkin saanut valtavasti tukea ihmisiltä ympärilläni. Ennen kaikkea mieheltäni, joka on alusta lähtien kannustanut ja auttanut mua menemään eteenpäin omia tavoitteitani kohti.
Täällä on arki alkanu rullaamaan jo aivan hyvin ja viikot ovatkin menneet todella nopeasti. Eka matsikin tuli koettua noin kuukausi sitten! Se oli jännää


Uusi asuinpaikka, työ ja valmennus on ollut kuitenkin melko isoja muutoksia. Oon huomannut, että aika sumussa on menty muutamat viikot kaikesta stressistä. Uni ja palautuminen onkin ollut nyt isossa roolissa tän kaiken härdellin keskellä, olen melko huono nukkuja, mutta todella iso apu on tullut Uni Showroomilta ja Greenline-mallistolta.

Kiitos, kun halusitte lähteä tukemaan tätä alkavaa etappia Tampereella ja varmistitte sen, että puitteet levollisille yöunille on kunnossa! Tämän malliston peitto Hehkun lakanoineen on mun ehdoton lemppari, kun se on niin mukavan lämmin. Pidän myös erityisesti siitä, että tässä on satsattu ympäristöystävällisyyteen.


Mukavaa Joulun odotusta kaikille ja muistakaa tekin toteuttaa sitä omaa juttuanne